Karta

Flyg till Toulouse

Informationen är från april 2017.

Hitta billiga flyg till Toulouse

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Toulouse? Då kan Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Toulouse

Prova vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygbolag som flyger till Toulouse från Sverige

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Toulouse. Ett flertal flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning, däribland Air France, Lufthansa och KLM. Se vilka flygbolag som erbjuder flyg till Toulouse.

Till och från Toulouse flygplats

Toulouse flygplats har en terminalbyggnad. En buss går mellan flygplatsen och stadens centrum och stannar vid två stora tunnelbanestationer samt centralstationen och busstationen. En enkel biljett kostar cirka 50 kronor och resan tar cirka 20 minuter. Du hittar en taxiparkering strax utanför terminalen. Räkna med att en taxiresa in till centrala Toulouse bör kosta 200-250 kronor. Det är också möjligt att hyra en bil på flygplatsen, kolla in vilka hyrbilsföretag som har biluthyrning på Toulouse Airport.

På Toulouse flygplats

Det finns ett flertal caféer och restauranger på Toulouse flygplats samt butiker med bland annat regionala produkter, smycken och klockor samt tidningar och böcker. Gratis, obegränsad WiFi finns i avgångsgaterna, Business Center och loungen ”La Croix du Sud”.

Bästa tiden att besöka Toulouse

Våren och sommaren lockar flest besökare till Toulouse. Det är också under våren som staden kommer till liv och utomhusaktiviteterna sätter i gång. Vädret är också som behagligast under denna period.

Vädret i Toulouse

Toulouse ligger i södra Frankrike och har ett milt klimat året om. Här bliv vintrarna inte för kalla och somrarna inte för heta. Januari och februari är de kallaste månaderna på året med temperaturer på 8-12 grader. Juli och augusti är varmast och då ligger temperaturerna på 26-27 grader. Maj är årets regnigaste månad.

Se och göra i Toulouse

Den sydfranska staden Toulouse brukar också kallas ”La Ville Rose” (den rosa staden) och bjuder på en underbar gammal stadskärna och sagolik arkitektur. Toulouse är också Frankrikes fjärde största stad och den bjuder på en mängd sevärdheter. Basilique Saint-Sernin, Jardin Japonais och Musee des Augustins är några av de platser som toppar besökslistorna. Stadens kasino, Barrière Toulouse, marknaden Marche des Carmes och Theatre du Capitole är några andra populära besöksmål.

Hitta hotell i Toulouse

Med Skyscanner kan du snabbt och enkelt hitta hotell, vandrarhem och lägenheter i Toulouse.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Toulouse

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.