Toulouse

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Toulouse inkluderar Zenitude Hôtel-Résidences Toulouse Fluvia, Residhome Toulouse Tolosa och Ibis Toulouse Purpan baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Toulouse genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Toulouse

från 1 016 SEK
från 1 527 SEK
från 2 449 SEK

Vad säger resenärer om Toulouse?

9,8
Matälskare
9,3
Historieälskare
8,6
Familjeresenärer
7,5
Friluftsmänniskor
7,4
Hälsa
Medlemmars omdömen (41)
Mark Hellemans
Mark HellemansAntwerpen
2014-05-31

Bra resmål för en kort resa. Staden i inte alltför stor, utan en bil du kan komma runt sevärdheterna i 2-3 max dagar. Också ett bra ställe att börja ett besök till de franska Pyrenéerna.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-13

Underbara medeltida stadskärna. Toulouse är känd som den rosa staden tack vare färgen på tegelväggar av en stor del av dess historiska centrum när solen går ner. Toulouse har flera vackra romanska kyrkor, och är en rolig stad att gå en utforska. Toulouse är också hem till Airbus, vilket ger en unik blandning av gammalt och nytt.

Nicolas Fulton
Nicolas FultonNew York City
2017-01-06

La Ville Rose, den historiska och kulturella huvudstad i södra Frankrike och Occitania, är en vacker stad full av historia och varmhjärtad människor. Det verkar ju närmare du kommer till Medelhavet, så det är här den varmare människo- och. Jag studerade franska, spanska och arabiska när jag bodde här och tyckte att det här staden en perfekt sammanflödet av tre kulturer, plus en levande Occitanien kultur du inte vill missa!

Yellonero
YelloneroPhoenix
2017-01-06

Den fjärde största staden i Frankrike och huvudstad i regionen Midi-Pyrénées är en kriminellt förbises destination när det gäller internationell turism. Det är en rik stad som har hittat ett sätt att bevara sin medeltida förflutna, mitt i den europeiska flyg- och rymdindustrin (Airbus HQ är här), ett nav för kultur, en ung och levande universitetsstad, hem till den mycket distinkt Sud-Ouest mat, porten till Pyrenéerna liksom sanddyner i den franska baskiska regionen på Atlanten och vindsurfing härdar av Languedoc-Roussillon vid Medelhavet, på grund av sitt centrala läge i sydvästra Frankrike. Dess omedelbara Området är beströdd med berg raviner och charmiga, medeltida städer som Castres och Carcassone. Kanske inte ett måste sluta på din första besök i Frankrike, men om du redan har gjort väsentliga Frankrike och letar efter utöver det vanliga destination mer, kan jag knappast tänka mig en bättre plats att tillbringa en semester än "Dans La Ville Rose "- i den rosa staden Toulouse.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 848 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Toulouse är oktober, med ett genomsnitt på 947 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 873 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Toulouse är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 9,4 °C/48,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 28,8 °C/83,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,2 °C/36,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Toulouse är Toulouse (TLS) (6,98 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Castres Mazamet (67,88 km)

Planera en resa till Frankrike