Narbonne

22 okt. 201923 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Narbonne inkluderar B&B Domaine de la Ramade, Chambres d'hôtes Domaine de Beaupré och Chambre d'Hôtes Villa Ambrosia baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Narbonne genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Narbonne

från 1 063 SEK
från 1 650 SEK

Vad säger resenärer om Narbonne?

9,8
Historieälskare
9,2
Familjeresenärer
7,2
Matälskare
6,4
Äventyrsresenärer
6,4
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (11)
John M
John M
2016-06-12

Roman korsningen staden Via Domitia & Via Aquitania. Livlig torsdag utomhus marknaden. Daglig saluhall med dussintals och dussintals bås. Cathédrale Saint-Just och centrum är värt ett besök.

L. V
L. V
2016-02-29

För en smak av stadslivet, är Narbonne väl värt besöket. Den magnifika katedralen de St Jeanne är ett måste som är inomhus livsmedelsmarknaden öppen tills 01:00. Det finns en öppen marknad varje torsdag som är kul att besöka och det finns ett överflöd av restauranger att fresta dina smaklökar. Narbonne plage är en fantastisk strand vid Medelhavet och mycket säker för simning.

Dannielle F
Dannielle FCapestang
2014-07-25

Narbonne Market har en mängd olika livsmedel och restauranger. Narbonne fotgängare promenadstråk har små butiker och kaféer längs Canal du Midi. Torget är upptagen om du vill titta på folk och katedralen är ett exempel på 17th century arkitektur.

Barry S
Barry SUSA
2017-01-06

Jag såg Narbonne för första gången hösten 2001. Vi hade hyrt en fritidshus i en liten by ca 15 minuter bort, och blev snabbt överlycklig med denna lilla stad på Canal de la Robine (en gren av Canal du Midi) för sin öppna marknaden, Les Halles, antikviteter och underbara restauranger som kantar kanalen och de smala gatorna som leder bort bilda det. Vår favorit franska butiker är inte alltför långt borta, och staden har några underbara romerska ruiner på grund av sitt läge på den gamla Via Domitia genom Gallien.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 754 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Narbonne är augusti, med ett genomsnitt på 1 050 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 816 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 854 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Narbonne är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 16,3 °C/61,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,6 °C/85,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,9 °C/37,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Narbonne är Béziers (BZR) (32,43 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Perpignan (50,45 km) Carcassonne (55,75 km) Castres Mazamet (71,30 km)

Planera en resa till Frankrike