Perpignan

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Perpignan inkluderar Quality Hotel Centre Del Mon Perpignan, Hôtel La Fauceille och Comfort Hotel Centre Del Mon Perpignan baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Perpignan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Perpignan

från 606 SEK
från 825 SEK

Vad säger resenärer om Perpignan?

9,8
Matälskare
9,7
Konst & Designälskare
9,7
Familjeresenärer
8,0
Backpackers
6,7
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (21)
L. V
L. V
2016-02-29

Om du vill ha en smak av storstadslivet Perpignan är platsen att gå. Massor av saker att se, butiker att handla i och restauranger att äta i.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-09-09

Perpignan var inte en dålig plats att vara fast i ett par timmar att vandra runt för att se staden, men jag är inte säker på om jag skulle planera flera dagar där. Detta är den sydligaste delen av södra Frankrike, och därmed en av de varmaste platserna året runt. Det verkar som om en hel del drifters från hela Frankrike hamna här lever av sina fördelar. Perpignan är också en inkörsport till de vackraste regionerna i Pyrenéerna.

Dannielle F
Dannielle FCapestang
2014-07-25

Perpignan är där Pyrenéerna plana ut för att ansluta sig till Medelhavet. Det är en stad med smala medeltida gator, uteserveringar, marknader och stora monument. Chateau de Salses är ett måste se struktur i Perpignan och gör en stor dag resa.

Stephen Thomas
Stephen ThomasLondon
2017-01-06

Perpignan är trevlig stad men jag skulle bara rekommendera en två dagars vistelse som jag hittade en sprang ut från platser att besöka och bara bo i centrum förorter inte så attraktiva massor av hundar ägare som inte gillar att städa upp efter det husdjur så bo centralt,

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 649 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Perpignan är augusti, med ett genomsnitt på 1 174 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 674 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 795 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Perpignan är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 12,0 °C/53,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,1 °C/39,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Perpignan är Perpignan (PGF) (5,09 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Carcassonne (74,43 km)

Planera en resa till Frankrike