Rodez

27 sep. 201928 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rodez inkluderar Appartement Carnus Rodez, Appartement Place Foch Centre Historique-Vieux Rodez och Loft Sous LES Combles - Loft Under THE Rafter baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rodez genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rodez

från 557 SEK

Vad säger resenärer om Rodez?

9,8
Matälskare
8,2
Konst & Designälskare
6,0
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (3)
Sarah J
Sarah J
2016-02-18

Utmärkt boutique shopping i de gamla kvarteren i vår lokala katedralen stad. Konstälskare kommer att uppskatta det nya museet (med Michelin café) tillägnad Pierre Soulages noterade en berömd fransk abstrakt målare för hans "nyanser av svart arbete.

Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
2013-11-27

Vi gjorde bara en övernattning i denna stad på väg till Paris från södra Frankrike. Inte mycket utom Gamla stan och den gotiska Cathdral. Om du älskar att gå runt och beundra gamla byggnader och herrgårdar det kommer att vara värt ett besök.

Bianca Bélanger
Bianca BélangerSaint Georges
2017-01-06

Restaurant le Jacobin Très sympa , bonne nourriture et belle terrasse :)

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 642 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rodez är augusti, med ett genomsnitt på 1 114 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 654 SEK per natt. Det är 20 % lägre än det genomsnittliga priset 786 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rodez är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 15,7 °C/60,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,9 °C/78,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,6 °C/33,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Rodez är Rodez (RDZ) (9,86 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Aurillac Tronquiere (62,22 km)

Planera en resa till Frankrike