Lourdes

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lourdes inkluderar Hôtel Paradis, Zenitude Hôtel-Résidences l'Acacia Lourdes och Hôtel Continental baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lourdes genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lourdes

från 400 SEK
från 845 SEK

Vad säger resenärer om Lourdes?

9,8
Andliga sökare
7,2
Historieälskare
6,1
Familjeresenärer
6,1
Äventyrsresenärer
5,6
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (26)
Trip Editorial Team
Trip Editorial TeamMenlo Park
2013-11-04

En av de mest besökta städerna i Frankrike, är Lourdes en viktig pilgrimsfärd plats för katoliker. Över sju miljoner kommer hit varje år för att fira Our Lady of Lourdes, som verkade som en uppenbarelse som uppmanar till grundandet av ett kapell på denna mycket plats.

JohnMichael
JohnMichaelSan José
2017-01-06

Jag har en soft spot för religiösa platser ... Detta råkar vara en religiös plats. Generellt religiösa platser har mycket som talar för dem .. arkitektur, historia, vyer, plats, etc. Det finns något att säga när du är på en plats som människor av tro blir pilgrimer och resa till. Detta är återigen en av dessa platser. Jag erkänner att jag fick i rad för vatten att dricka och flaska. Vem vet om det finns något att det utöver att tro. Men sedan heller jag tror att de flesta resenärer skulle godkänna att jag ser livet som en kopp halvfullt snarare än tvärtom.

Dutch Airport-Taxis
Dutch Airport-TaxisRotterdam
2017-01-06

Bredvid är det pengar att göra cirque runt jungfru i staden sig själv luktar dogshit överallt, mycket rubish, inte en ren stad! Hotel Saint Louis Frankrike fylldes med kackerlackor i matsal på natten!

Agnes
AgnesÜT: -6.281356,106.782482
2014-05-24

Härlig stad ...

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 500 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lourdes är augusti, med ett genomsnitt på 626 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 538 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 557 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lourdes är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 8,5 °C/47,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 26,7 °C/80,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,2 °C/32,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Lourdes är Lourdes (LDE) (10,63 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Pau Uzein (44,02 km)

Planera en resa till Frankrike