Mende

25 jan. 202026 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mende inkluderar La Pierre Trouée Chambre d'Hôtes, La Reine des Prés Chambres d'Hôtes och L'enclos Sainte-Enimie Gorges du Tarn et Causses baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mende genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 644 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mende är december, med ett genomsnitt på 855 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 793 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mende är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari −0,6 °C/30,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 17,6 °C/63,7 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −3,4 °C/25,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Mende är Mende (MEN) (3,17 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Le Puy Loudes (66,28 km)

Planera en resa till Frankrike