Cairns

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cairns inkluderar Cairns Colonial Club Resort, Cairns City Palms och The Hotel Cairns baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cairns genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cairns

från 638 SEK
från 1 001 SEK
från 1 426 SEK

Vad säger resenärer om Cairns?

9,8
Äventyrsresenärer
8,8
Friluftsmänniskor
8,6
Backpackers
7,5
Familjeresenärer
6,3
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (67)
Mary A.
Mary A.Westminster
2016-01-14

Jag älskade denna stad mer än Sydney själv eftersom det är mindre trångt och mycket mer fyllig. Stranden vågor är verkligen lugn här. Det är en liten stad med några olika restauranger; inte en hel del men åtminstone skiftande. Massor av turné företag inom detta område; alla av dem runt samma pris för att ta dig till olika delar av Stora barriärrevet. Jag önskar jag hade mer tid att utforska!

jen  shu
jen shuNew Delhi
2015-01-19

Om du planerar att dyka eller snorkla den stora barriärrevet, är Cairns en idealisk bas. inte mycket händer i staden, men stränderna är fina.

Himali
HimaliNew York City
2015-01-03

En trevlig turistort, men December stränderna är fulla av maneter, så det finns en fin lagun i stan för att göra din simning. Anständigt nattliv. Marina ger dig tillgång till revet resor, och det finns gott om turer till regnskogen. Skulle rekommendera checkar ut andra närliggande stranden städer för att, när du är i området.

Paul kon
Paul konlos angeles
2014-02-19

Inget här men den stora barriärrevet, dykning här är dyr. Ja då allt här var dyr.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 926 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cairns är mars, med ett genomsnitt på 1 239 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 926 SEK per natt. Det är 16 % lägre än det genomsnittliga priset 1 080 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cairns är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,5 °C/79,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 31,2 °C/88,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 16,7 °C/62,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Cairns är Cairns (CNS) (5,04 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Port Douglas (58,77 km)

Planera en resa till Australien