Brisbane

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Brisbane inkluderar ibis Styles Brisbane Elizabeth Street, Arena Apartments och Adina Apartment Hotel Brisbane Anzac Square baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Brisbane genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Brisbane?

9,8
Friluftsmänniskor
9,4
Matälskare
8,0
Konst & Designälskare
7,5
Hipsters
7,0
Studenter
Medlemmars omdömen (124)
Madelaine
MadelaineBrisbane
2015-09-28

Massor av saker att se och göra runt Brisbane som fungerar för hela familjen.

viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
2015-01-14

Jag var mycket imponerad av Brisbane. Vacker stad, mycket trevlig center och en särskild strandpromenad med en cool utsikt över floden och deras bro. Brisbane är också ett trevligt ställe att bo 1 eller 2 nätter i Australien.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2014-12-15

Brisbane, juvelen i Queensland, är en flod stad med en nyligen glamorös rykte: Bris-Vegas. Bland nattklubbar, kasino, och spirande kulinariska scen, är det att gå för starkt ljus i den australiensiska nordost. Och medan glitter och surr inte jämföra till Sydney eller Melbourne, Brisbane en stor del trevlig plats med en charm alla sina egna. För den bästa upplevelsen, umgås och utforska den fantastiska floden.

Akira Sugiura
Akira SugiuraNagoya
2014-12-12

Brisbane är en av mina favoritstad i världen. Jag fick både i städerna och natur.

Planera en resa till Australien