Barcaldine

2 mars 20203 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Barcaldine inkluderar Kenilworth Cottage Barcaldine, Barcaldine Country Motor Inn och Ironbark Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Barcaldine genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 579 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Barcaldine är november, med ett genomsnitt på 806 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 617 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 644 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Barcaldine är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 29,1 °C/84,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 36,8 °C/98,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 7,1 °C/44,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Barcaldine är Barcaldine (BCI) (1,56 km).

Planera en resa till Australien

I och omkring Barcaldine