Barcaldine

17 dec. 201918 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Barcaldine inkluderar Kenilworth Cottage Barcaldine, Barcaldine Country Motor Inn och Ironbark Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Barcaldine genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 577 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Barcaldine är november, med ett genomsnitt på 803 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 740 SEK per natt. Det är 13 % högre än det genomsnittliga priset 638 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Barcaldine är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 29,5 °C/85,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 36,8 °C/98,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 7,1 °C/44,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Barcaldine är Barcaldine (BCI) (1,56 km).

Planera en resa till Australien

I och omkring Barcaldine