Barcaldine

30 juli 201931 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Barcaldine inkluderar 55 on Ash, Ironbark Inn och Barcaldine Country Motor Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Barcaldine genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 540 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Barcaldine är augusti, med ett genomsnitt på 786 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 692 SEK per natt. Det är 10 % högre än det genomsnittliga priset 622 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Barcaldine är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 15,5 °C/59,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 36,8 °C/98,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 7,1 °C/44,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Barcaldine är Barcaldine (BCI) (1,56 km).

Planera en resa till Australien

I och omkring Barcaldine