Mount Isa

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mount Isa inkluderar Leichhardt Accommodation, Cityside Accommodation och Discovery Holiday Parks - Mount Isa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mount Isa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mount Isa

från 981 SEK
från 1 012 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 850 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mount Isa är augusti, med ett genomsnitt på 1 550 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 925 SEK per natt. Det är 19 % lägre än det genomsnittliga priset 1 103 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mount Isa är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 28,5 °C/83,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis december med en genomsnittstemperatur på 36,6 °C/97,9 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 8,3 °C/46,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Mount Isa är Mount Isa (ISA) (7,81 km).

Planera en resa till Australien