Hervey Bay

24 mars 201925 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hervey Bay inkluderar Apurla Hervey Bay - Located at the Point, Ocean Breeze Apartments och Watermark Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hervey Bay genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hervey Bay

från 656 SEK
från 913 SEK
från 1 342 SEK

Vad säger resenärer om Hervey Bay?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Miljöresenärer
9,8
Backpackers
9,8
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (8)
Nally
NallyNew York City
2017-01-06

Denna lågmälda badort anses valskådning Australiens huvudstad och porten till Fraser Island. Om du har extra tid före eller efter någon aktivitet, går de överraskande lugna stränder.

Yashraj Vakil
Yashraj VakilBombay
2013-12-24

Stannade här bara en natt. Älskade vad vi såg, som inte var mycket :) inte mycket om du använder det som ett transitland för några GBR Islands

Elizabeth Charteris Pohlmann
Elizabeth Charteris Pohlmann
2017-01-06

Bor precis i närheten av det. Fantastiska stränder, mat, fiske och bäst av allt bara ett stenkast bort från Fraser Island. Även en bättre destination att besöka. Vi har också stor valskådning :)

Shell McMahon
Shell McMahonSydney
2012-01-12

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 711 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hervey Bay är januari, med ett genomsnitt på 1 091 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 748 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 781 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Australien