Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Cairns Flygplats

alam
eury
sixt
budg
avis
erac

Biluthyrning på Cairns flygplats

Denna information är från september 2015

Oavsett om du planerar att dyka i ett av världens bästa dykvatten eller vandra i den tropiska regnskogen strax utanför Cairns kommer Skyscanner att hjälpa dig att hitta de bästa hyrbilsalternativen på Cairns flygplats.

Här kan du hyra en bil på Cairns flygplats

I dagsläget finns det sex stycken hyrbilsföretag på Cairns flygplats och dessa är Thrifty, Avis, Budget, Europcar, Hertz och Redspot. Hyrbilsföretagen har sina kontor i ankomsthallen i den norra delen i T2 (Inrikesflyg) samt i ankomsthallen i T1(Internationella flyg). Hyrbilsparkeringen ligger i den norra delen av T2-parkeringen.

Bensinstationer i närheten av Cairns flygplats

Beroende på ditt hyrbilsavtal kan du vara tvungen att återlämna din hyrbil med full tank.
Det finns en Portsmith Fuel-station på 45 Arnold St, cirka 8 minuters körväg från flygplatsen via Airport Ave och National Route 1.

Kör i området kring Cairns flygplats

Cairns flygplats ligger strax norr om staden Cairns i Queensland i nordöstra Australien. Den stora vägen National Route 1 ligger i anslutning till flygplatsen.

Kör till din destination

Här har vi satt ihop en kort guide om hur du tar dig från Cairns flygplats till några av de mest populära destinationerna i området.

1. Cairns

Staden Cairns ligger strax söder om flygplatsen. Du kör hit via Airport Ave och National Route 1; en sträcka på knappt sex kilometer. Cairns är en populär turistort, inte minst då detta är den största utgångspunkten till det Stora Barriärrevet. Staden är också känd för sitt intensiva nattliv och många bra restauranger. Det är också en mycket passande destination för den som önskar sig en aktiv semester; här kan man sysselsätta sig med allt från dykning och cykling till vandringar i den tropiska regnskogen som finns strax utanför staden. För den som gillar konst rekommenderas ett besök på The Art Gallery of Cairns. Det finns många fina stränder i Cairns närområde och en av de allra finaste finns drygt 20 minuter norr om staden; Trinity Beach är en idyllisk strand med lugna vatten och en trevlig strandpromenad.

2. Port Douglas

En timmes körväg norr om Cairns flygplats, via Captain Cook Highway/ Route 44, ligger den välbesökta lilla staden Port Douglas. Här lockar några av världens bästa dykvatten, underbara vägsträckor och inte minst ett härligt klimat. Regnskogen Daintree är ett annat populärt måste som kan uppleva till fots eller under en guidad safari. Vill du segla finns det också mycket goda möjligheter till det. Besöker du Port Douglas under högsäsongen som är mellan maj och september bör du se till att boka ditt boende i förväg.

3. Mission Beach

Denna vackra kuststad ligger två timmars körväg söder om flygplatsen, via National Highway 1. Staden består egentligen av fyra byar som är sammanlänkade av en 14 kilometer lång, gyllene strand. Här upplever du inte bara enastående natur utan också ett bra utbud av sofistikerade restauranger och barer, butiker och konstgallerier. I Mission Beach finns ett stort antal övernattningsalternativ att välja bland i form av allt från lyxiga hotellanläggningar till mysiga B&Bs och prisvänliga familjehotell. Besöker du Mission Beach bör du inte missa att ta dig över till Dunk Island som ligger drygt fyra kilometer från kusten. Du når Dunk Island med vattentaxi eller privatbåt.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.