Gold Coast

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gold Coast inkluderar Voco Gold Coast - an IHG Hotel, The Island Gold Coast och Mantra on View Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gold Coast genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Gold Coast

från 1 041 SEK
från 1 209 SEK
från 1 876 SEK

Vad säger resenärer om Gold Coast?

9,8
Friluftsmänniskor
8,7
Äventyrsresenärer
8,4
Matälskare
8,4
Nattuggla
7,9
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (97)
Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
2016-02-19

Gold Coast är centrum höghus kolliderar med en nästan oändlig vit sandstrand. Det är lite själlös.

viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
2015-01-14

Nice Experience. Jag flög till Gold Coast och stannade 4 dagar i detta område, inklusive en natt i Brisbane. Gold Coast är stor, men det `s alltför comercial och enligt min mening` s deras svaghet, alltför många turister. Å andra sidan finns det flera vackra stränder och bra struktur för att ta emot detta folk. Du kan inte göra din åsikt i ett land som besöker endast en stad och Gold Coast är en plats som du måste gå i Australien.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2014-11-14

Alla de glamorösa attraktioner åt sidan, är anledningen till Gold Coast är en sådan stor plats på grund av deras strand. Sanden är mjuk och fast, perfekt för lång promenad och springa. Vädret är behagligt året runt, och vatten är bara underbara.

Hannah Goh
Hannah GohSingapore
2014-11-14

gick till sjön moogerah att titta på otrolig Vintergatan och jag lyckades fånga solnedgången vid körning där, det var magisk.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 1 222 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Gold Coast är december, med ett genomsnitt på 1 596 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 321 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 1 402 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Gold Coast är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,1 °C/71,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 29,1 °C/84,4 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 8,4 °C/47,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Gold Coast är Gold Coast (OOL) (19,31 km).

Planera en resa till Australien