Longreach

17 apr. 202018 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Longreach inkluderar Wellshot Hotel, Mitchell Grass Retreat och Longreach Outback Adventures baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Longreach genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Longreach

från 1 021 SEK
från 1 058 SEK

Vad säger resenärer om Longreach?

9,8
Historieälskare
8,3
Äventyrsresenärer
8,3
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (6)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
2015-05-05

Huvudstad Outback Queensland, är Longreach en bra stad att börja finish resan. Missa inte Qantas grundare Museum, Stockmans Hall of Fame, och många fler unika platser.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-05-05

Ikoniska och vänlig Outback stad i slutet av järnvägen, är Longreach ett bra ställe att starta eller avsluta ditt äventyr genom Outback. Lättvindig centrum är packad med kaféer, bagerier, studios, souvenirbutiker och vänliga ansikten. Longreach är hem till Qantas grundarna Museum och Stockmans Hall of Fame. Om du är utan din egen uppsättning hjul, ser till Outback Aussie Tours (intill järnvägsstationen) för vissa turer genom Outback.

Lorrena White
Lorrena WhiteIlfracombe, Queensland
2017-01-06

Longreach är ett vänligt outback stad och bra att besöka under vintermånaderna. Solnedgångar är strålande.

Miss.B
Miss.BSandgate
2017-01-06

Jag älskade det här! Vad ett bra ställe att besöka och erfarenhet. Den "måste-do" är Qantas Museum som är fantastiskt men totalt sett Longreach var definitivt en stor upplevelse.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 769 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Longreach är juli, med ett genomsnitt på 942 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 880 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 865 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Longreach är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 23,9 °C/74,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 36,8 °C/98,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 7,1 °C/44,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Longreach är Longreach (LRE) (2,53 km).

Planera en resa till Australien