Karta

Flyg till Kiruna

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Kiruna

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Kiruna. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Kiruna. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Kiruna går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Kiruna

Direktflyg till Kiruna finns från Stockholm och Umeå.

Flygbolag som erbjuder flyg till Kiruna

Flygbolagen SAS och Norwegian erbjuder direktflyg till Kiruna. Här hittar du en fullständig lista över de flygbolag som erbjuder flygresor till Kiruna.

Ankomst till Kiruna

Kiruna flygplats ligger knappt en mil från centrala Kiruna. Från flygplatsen går det bussar till bland annat centrala Kiruna, Abisko och Björkliden samt Narvik i Norge. Flygplatsen trafikeras även av Flygbussarna. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan boka boka hyrbil på Kiruna flygplats.

Bästa tiden att resa till Kiruna

Kiruna och dess närområde bjuder på aktiviteter och upplevelser under större delen av året. Många besökare kommer hit under vintermånaderna för att ta del av utbudet av vintersporter.

Vädret i Kiruna

Kiruna har ett subarktiskt inlandsklimat med kalla och snörika vintrar och milda, regniga somrar. Under högsommaren ligger medeltemperaturen på 10-15 grader och under vinter på -10 grader.

Saker att se och göra i Kiruna

Kiruna är en populärt utgångspunkt för besökare som kommer för att ta del av områdets friluftsliv. Fjällen, Abisko nationalpark och Ishotellet i Jukkasjärvi är några stora dragplåster. I Kiruna bedrivs också rymdforskning och området är känt för sina vackra norrsken.

Läs mer

Bästa platserna att se midnattssolen

6 bästa platserna att se norrskenet

Hotell i Kiruna

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Kiruna

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Kiruna

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.