Karta

Flyg till Luleå Kallax

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Luleå

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Luleå. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Luleå. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Luleå går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Luleå

Direktflyg till Luleå finns från Stockholm, Göteborg och Sundsvall.

Flygbolag som erbjuder flyg till Luleå

Flygbolagen SAS, Norwegian, Nextjet och Jonair erbjuder flyg till Luleå. Här finns en lista över alla flygbolag som flyger till Luleå.

Ankomst till Luleå

Flyg till Luleå ankommer på Luleå Airport (tidigare Luleå Kallax). Flygplatsen ligger cirka sju kilometer från centrala Luleå. Du kan ta dig till och från flygplatsen med lokalbuss nr 4. Taxi finns också på flygplatsen, men bör bokas i förväg. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Luleå.

Bästa tiden att resa till Luleå

Luleå lockar besökare året om. Många kommer dock under vintermånaderna för att njuta av vintersporter.

Vädret i Luleå

Luleå har ett subarktiskt klimat med kalla, långa vintrar och korta somrar. Under högsommaren kan temperaturerna ibland nå närmare 30 grader. Under årets kallaste månader ligger medeltemperaturen på runt -13 grader.

Saker att se och göra i Luleå

Luleå är en populär destination för besökare som söker naturupplevelser och som uppskattar vintersporter. Bland Luleås mest populära sevärdheter finns Friluftsmuseet Hägnan, Norrbottens museum och Teknikens Hus. Vandringsleden Isbanan, Gammelstads kyrkstad och Kulturens Hus är några andra måsten i Luleå.

Läs mer

10 magiska platser i Sverige

Hotell i Luleå

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Luleå.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Luleå Kallax

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.