Karta

Flyg Göteborg Landvetter - Kiruna

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Kiruna ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Göteborg Landvetter till Kiruna

Billigaste returpriset senaste månaden

1.530 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1200 kilometer

2 timmar 55 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Kiruna

1 flygplats

Information per maj 2018

Flygbolag som flyger från Göteborg till Kiruna

I dagsläget finns det inga flygbolag som erbjuder direkta flyg från Göteborg till Kiruna. SAS erbjuder flyg till Kiruna med mellanlandning. Den genomsnittliga tiden för flyg Göteborg-Kiruna är 2 timmar och 55 minuter.

Avresa från Göteborg

Göteborg Landvetter Airport ligger cirka 25 kilometer från centrala Göteborg. Du kan ta dig till flygplatsen med bussar, taxi eller egen bil. Här finns gott om både långtids- och korttidsparkeringar.
Landvetter är en stor flygplats med en terminal och ett bra utbud av butiker och matställen, barer och caféer. Här finns även apotek och växlingskontor. På Landvetter finns tre lounger: Malmö Aviation Lounge, SAS Lounge och Menzies Lounge. Flygplatsen har gratis wifi.

Ankomst till Kiruna

Kiruna Airport är en mindre flygplats med en restaurang och en souvenirbutik. Flygplatsen är Sveriges nordligaste regionala flygplats och ligger knappt en mil från centrala Kiruna. Från flygplatsen går det dagligen bussar till centrala Kiruna men även till Abisko, Björkliden, Riksgränsen och Narvik i Norge. Vill du ta en taxi från flygplatsen bör du förboka den.

Generell information om att flyga från Göteborg till Kiruna

Sedan 2006 är det krav på id-kontroll av flygpassagerare både vid incheckning och ombordstigning, även vid inrikes resor. De godkända identitetshandlingarna är pass och nationellt ID-kort. Den generella rekommendationen är att du kommer till flygplatsen minst 90 minuter innan avresa.

Vad du kan förvänta dig i Kiruna

Kiruna har ett subarktiskt inlandsklimat med kalla, snörika vintrar och milda, regniga somrar. Under sommarmånaderna ligger medeltemperaturerna på 10-15 grader och under vintern på -10 grader. Kiruna är en populär utgångspunkt för besökare som vill njuta av den svenska fjällen.

Läs mer om Kiruna

6 bästa platserna att se norrskenet

Hotell i Kiruna

Sök, jämför och hitta ditt hotell i Kiruna.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.