Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil London Heathrow Flygplats

Information per oktober 2018

Hyrbil London Heathrow flygplats

Ska du ta ett flyg till London Heathrow? Överväger du att boka en hyrbil? En hyrbil ger dig möjligheten att utforska och besöka höjdpunkter både i och utanför London. Skyscanner hjälper dig att hitta rätt hyrbil på London Heathrow flygplats. Gör en sökning och vi jämför biluthyrning från världens främsta hyrbilsföretag för att hitta den bästa och billigaste hyrbilen på London Heathrow flygplats för dig. När du har hittat din hyrbil på London Heathrow flygplats, skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning.

Företag som erbjuder biluthyrning på London Heathtow flygplats

På London Heathrow flygplats finns det 8 hyrbilsföretag: Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, National och Sixt. Samtliga har sina diskar i ankomsthallen.

• Alamo öppettider på London Heathrow flygplats: Måndag-söndag: 05:00-00:00. • Avis öppettider på London Heathrow flygplats: Måndag-söndag: 08:00-18:00. • Budget öppettider på London Heathrow flygplats: Måndag-lördag: Öppet dygnet runt. Söndag: stängt.

Använd Skyscanner sökmotor för biluthyrning ovan för att se samtliga företag som erbjuder billiga hyrbilar med upphämtning på London Heathrow flygplats.

Att köra från London Heathrow flygplats

Att köra från London Heathrow flygplats till centrala London

Den snabbaste rutten från flygplatsen till centrala London går via Great West Rd och A4. Sträckan tar cirka 55 minuter att köra vid normaltrafik. Observera att rutten är avgiftsbelagd. Det går också att köra via M4 och A4, men där brukar trafiken vara tätare och det kan ta över en timme att komma fram.

Att köra från London Heathrow flygplats till Oxford

Oxford ligger nordväst om flygplatsen. Den snabbaste rutten går via M40 och tar cirka en timme att köra. Det går också att köra via A4130, vilket tar en timme och 12 minuter vid normaltrafik.

Att köra från London Heathrow flygplats till Windsor

Det populära besöksmålet Windsor, med kända Windsor Castle och Legoland, ligger drygt 20 minuters körväg från London Heathrow. Snabbaste rutten går via M4.

Viktig information för dig som ska hyra bil på London Heathrow flygplats

När du ska hämta din hyrbil på London Heathrow flygplats måste du ha med ditt körkort och ett kreditkort. Även passagerare som planerar att köra hyrbilen ska kunna visa upp sina körkort. Kreditkortet behövs för att betala depositionen för hyrbilen. Om någon av förarna är under 25 år kan en extra avgift tillkomma. Om du funderar på att köpa till en hyrbilsförsäkring bör du göra detta innan du hämtar din hyrbil. Detta av den enkla anledningen att det oftast är billigare. Kontrollera vilka villkor ditt hyrbilsföretag har för självriskeliminering, ibland ingår den nämligen i priset för hyrbilen. Annars kan du köpa till den på plats när du hämtar hyrbilen.

Flyg och hotell för din resa till London

Skyscanner hjälper dig inte bara när du ska hyra bil på London Heathrow flygplats. Vi hjälper dig också att hitta billiga flygbiljetter och hotell. Här nedan kan du söka efter billiga flyg till London Heathrow eller jämföra hotell i London.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.