Jämför och spara på hotell i Kiruna

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Kiruna

Använd vår karta för att hitta hotell nära Kiruna eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Kiruna. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Kiruna - jämför billiga hotell i Kiruna

Kiruna är en norra Sveriges mest besökta städer och ligger vackert belägen mellan de höga bergen Luossavaara och Kiirunavaara. Staden är relativt liten och enkel att ta sig runt i och kommunikationerna mellan de större närliggande orterna och flygplatsen är goda.

Var ska man bo i Kiruna?

Centrum

Det är i Kirunas centrum som de flesta av stadens hotell ligger. Här finns flera bra mellanklasshotell som passar både affärsresenärer och barnfamiljer. Flera av hotellen har konferensmöjligheter. För den som önskar bo riktigt billigt finns det möjlighet att övernatta på vandrarhem, även det beläget centralt och nära både Kirunas sevärdheter och Centralstationen. Kirunas flygplats ligger cirka nio kilometer utanför centrum.

Abisko

Om du vill bo naturnära och uppleva både midnattssol och norrsken kan det vara värt att överväga ett boende i Abisko. Här kan du välja mellan enklare boenden på både hotell och i stugor. I Abiskos nationalpark finns möjlighet till en rad aktiviteter och goda vandringsmöjligheter. Abisko ligger drygt en och en halv timmes bilresa från Kirunas flygplats.

Björkliden

En av Sveriges mest klassiska fjällorter är Björkliden som lockar både familjer och äventyrare till skidåkning, fjällvandringar och äventyr i vildmarken. Här finns det boendealternativ för alla smaker med allt från fyrstjärniga hotell till enklare stugor och vandrarhem. Björkliden ligger norr om Abisko, cirka en timme och fyrtiofem minuters bilresa från Kirunas flygplats.

Att göra i Kiruna

Norrsken, skidåkning och fjälliv; det är några av Kirunas största dragplåster. Utbudet av aktiviteter för dig som gillar friluftsliv är generöst här. Abisko nationalpark, vandringsleden Midnattssolstigen, och LKAB:s Visitor Center hör till några populära besöksmål i Kirunas närområde.

Flyg till Kiruna

Hitta flyg till Kiruna

Informationen på sidan är från juli 2017.