Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Arvidsjaur Flygplats

Hyrbil Arvidsjaur flygplats

Planerar du att åka skidor eller vandra i den natursköna områdena kring Arvidsjaur? Med en hyrbil i Arvidsjaur blir det så mycket enklare att uppleva allt. Vi på Skyscanner kan hjälpa dig. Fyll i Arvidsjaur och datum i vår sökmotor och klicka på sök, då dyker en lista upp med biluthyrare på Arvidsjaurs flygplats och deras erbjudanden.

Företag som erbjuder biluthyrning Arvidsjaur flygplats

På Arvidsjaur flygplats hittar du Hertz, Sixt och Avis. Flygplatsen är liten och du ser lätt deras uthyrningsdiskar när du anländer.

Deras öppettider ser ut som följande:

  • Hertz öppettider på Arvidsjaurs flygplats:Måndag till fredag klockan 08.00 till 17.00 samt från 20.00-22.30. Lördagar stängt. Söndagar klockan 15.00-17.00 samt 20.00-22.30.
  • Avis öppettider på Arvidsjaur flygplats: Måndag till fredag 08.00-17.00. Lördagar och söndagar stängt.
  • Sixts öppettider på Arvidsjaur flygplats:Måndagar till fredagar klockan 09.00-21.30. Lördagar och söndagar stängt.

Så enkelt får du tag på billiga hyrbilar på Arvidsjaurs flygplats med Skyscanners sökmotor.

Att köra från Arvidsjaurs flygplats

Arvidsjaur flygplats ligger på andra sidan Byskeälven från Arvidsjaur. Flygplatsområdet är litet och lätt att ta sig runt på och länsväg 94 går knappt en kilometer bort. Det finns gratis parkering på flygplatsen.

Arvidsjaur centrum ligger en kvarts bilväg från flygplatsen via väg 94, så när du hämtat din hyrbil på Arvidsjaurs flygplats är det bara att söka dig till den vägen. Staden och i synnerhet dess närområden lockar med otroliga naturupplevelser och inte minst vintersporter. Här hittar du mängder med fina vandringsleder. Det finns också ett stort utbud av skidspår runt Arvidsjaur och en del av dessa är med belysning. Den som är intresserad av fiske har över 4000 sjöar, 4 älvar och mängder med mindre vattendrag att välja bland.

Läs mer om 10 magiska platser i Sverige.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Arvidsjaur

För att få hyra bil i Arvidsjaur och generellt i Sverige måste du vara 18 år gammal och ha ett giltigt körkort. Det finns ingen övre åldersgräns. Ta med körkort, id-handlingar och kreditkort när du ska hämta din hyrbil på Arvidsjaur flygplats. Ett bra råd är även att kontrollera vad som ingår i hyrbilsförsäkringen och vad självrisken ligger på vid eventuell olycka.

Flyg och hotell för din resa till Arvidsjaur

Nu vet du hur du söker efter billiga hyrbilar i Arvidsjaur med Skyscanner. Visste du att du även kan söka efter billiga hotell i Arvidsjaur och billiga flyg till och från Arvidsjaur.

Hyra bil med Skyscanner

Skyscanner är en oberoende resesökmotor som hjälper dig att hitta det bästa priset på biluthyrning. Vi söker efter billiga hyrbilar på tusentals destinationer och jämför alla ledande leverantörer, inklusive Hertz och Avis. När du har hittat erbjudandet som du är intresserad av skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning. Att boka hyrbil med Skyscanner är helt gratis – vi lägger aldrig till några extra avgifter.

Boka din hyrbil i appen

Med Skyscanners smarta reseapp kan du boka biluthyrning, flyg och hotell direkt i mobilen. Vår jämförelse av hyrbilar inkluderar allt från minibussar till cabriolet och du kan därför vara säker på att hitta ett fordon som passar just dig. Vår app finns för både iOS och Android och har redan över 70 miljoner nedladdningar. Ladda ned nu och börja söka efter en hyrbil till din nästa resa!

Hitta en hyrbil som passar dig

Oavsett om du är ute efter att hyra bil i Alicante eller i Malaga, hjälper Skyscanner dig att hitta en billig hyrbil utifrån dina preferenser. Du kan bland annat filtrera dina sökresultat efter biltyp, egenskaper, bränslepolicy samt växellåda. När du bokar biluthyrning med Skyscanner kan du även ta del av andra resenärers betyg för samtliga hyrbilsleverantörer.