Luleå Kallax

27 sep. 201928 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Studentstaden Luleå har drygt 45 000 invånare och är Sveriges 25:e största stad. Luleå har på senare år blivit ett allt populärare besöksmål, inte minst bland besökare som kommer hit för att ta del av områdets utbud av sport & friluftsliv, rika natur och vinteraktiviteter. Letar du efter billiga hotell i Luleå? I Luleå finns boenden i alla prisklasser.

Var ska man bo i Luleå?

Luleå centrum (Östermalm)

Majoriteten av Luleås hotell ligger i de centrala delarna av staden. Här bor du på gångavstånd från bland annat Luleå Centralstation och stadens butiker och restauranger. Du som ska bo på hotell i Luleå kan välja mellan boenden i olika klasser, samt bed and breakfast-alternativ. Är du ute efter billiga hotell i Luleå bör du boka ditt boende i god tid, speciellt om du reser under högsäsong, storhelger eller skollov.

Att göra i Luleå

Gammelstads kyrkstad, Norrbottens museum och Friluftsmuseet Hägnan hör till några av Luleås populäraste sevärdheter, liksom Flygmuseet F21, Teknikens Hus och Isbanan. Många som kommer till Luleå kommer under vintermånaderna för att ta del av närområdets utbud av vintersporter. Luleå är också en populär destination bland de som gillar fiske och forsränning. De tusentals öarna i Luleå skärgård är populära besöksmål under årets varma månader.

Flyg till Luleå

Hitta flyg till Luleå

Informationen på sidan är från augusti 2017.

Hotell med toppbetyg i Luleå Kallax

från 872 SEK
från 799 SEK

Vad säger resenärer om Luleå Kallax?

9,8
Historieälskare
7,5
Hälsa
7,5
Friluftsmänniskor
7,5
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (3)
Paulina & Robert
Paulina & RobertStockholm
2017-01-06

Luleås strand - Gultzaudden. Trevligt område för en promenad på vintern och trevligt för picknick eller ett dopp i sommar.

Peter Parnes
Peter ParnesLuleå
2011-09-20

Carsten Bennerstål
Carsten BennerstålLuleå
2015-07-29

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 920 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Luleå Kallax är juni, med ett genomsnitt på 1 065 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 993 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Luleå Kallax är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 8,4 °C/47,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 20,2 °C/68,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −13,5 °C/7,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Luleå Kallax är Luleå Kallax (LLA) (4,51 km).

Planera en resa till Sverige