Karta

Flyg Umeå - Köpenhamn

Flyginformation Umeå till Köpenhamn

Billigaste returpriset senaste månaden

1.496 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1005 kilometer

2 timmar 55 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Köpenhamn

1 flygplats

Flyg från Umeå till Köpenhamn

Informationen är från maj 2016

Flygbolag som flyger från Umeå till Köpenhamn

Det finns i dagsläget inga flygbolag som erbjuder direkta flyg från Umeå till Köpenhamn. Flygbolagen SAS och Norwegian erbjuder flyg med mellanlandning på Arlanda.

Terminalinformation – avresa

Umeå flygplats är en liten flygplats med ett kafé och en restaurang som serverar dagens lunch och á la carte-rätter. Flygplatsen har gratis wifi till samtliga passagerare och möjligheter till konferens. Här finns även post och expressbud.

Terminalinformation – ankomst

Kastrup ligger strax utanför centrala Köpenhamn och du kan ta dig in till den danska huvudstaden, men också till Malmö på andra sidan sundet, med tåg som är ett smidigt, snabbt och prisvärt transportalternativ. Det går också alldeles utmärkt att resa vidare med buss, både inom Danmark och utanför då flera bussbolag trafikerar sträckan mellan Kastrup och Sverige. Vill du hellre ta en taxi behöver dessa inte förbokas.

Om du vill ta en hyrbil på Kastrup finns hyrbilsföretagen Europcar, Hertz, Avis, Budget, Sixt och Enterprise här.

Praktisk information

Du måste kunna visa upp ett giltigt pass eller ett nationell id-kort vid inresa till Danmark. Tänk på att köer till incheckning och säkerhetskontroll kan bli långa vid storhelger och skollov.

I Köpenhamn

Köpenhamn är en härlig storstad som lockar besökare året runt. Priset på mat och dryck ligger på ungefär samma nivå som i Sverige. Utbudet av hotell i Köpenhamn är generöst, inte minst när det gäller segmentet hotell för affärsresenärer.

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.