Karta

Flyg Stockholm - Teheran

Flyginformation Stockholm till Teheran

Billigaste returpriset senaste månaden

2.043 SEK

Flygbolag med direktflyg

1

Flyg per vecka

2

Genomsnittlig flygtid, total distans 3603 kilometer

4 timmar 55 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

IranAir

Imam Khomeini International och Mehrabad Internationell

2 flygplatser

Information per januari 2018

Flygbolag som flyger från Stockholm till Teheran

Flygbolaget IranAir erbjuder flyg från Stockholm till Teheran med 3 avgångar i veckan. Den genomsnittliga tiden för flyg Stockholm-Teheran är 5 timmar och 35 minuter.

Avresa från Stockholm

Flyg från Stockholm till Teheran avgår från Arlanda flygplats. Flygplatsen ligger cirka 4 mil norr om centrala Stockholm och har goda kommunikationer dygnet runt. Ett alternativ är Arlanda Express som tar cirka 20 minuter från Centralen i Stockholm. Du kan även ta Flygbussarna till Arlanda, dessa avgår bland annat från Cityterminalen i Stockholm. Om du behöver köpa något i sista minuten eller äta innan du går ombord ditt flyg till Teheran, hittar du ett stort utbud av både butiker och restauranger på Arlanda flygplats. Här finns även ett bra utbud av service i form av exempelvis växlingskontor, frisör och kemtvätt. Arlanda flygplats har gratis WiFi.

Ankomst till Teheran

Flyg från Stockholm till Teheran landar på Teheran-Imam Khomeinis internationella flygplats. Flygplatsen ligger cirka 40 kilometer sydväst om Teheran. Flygplatsen har en tunnelbanestation, Imam Khomeini Airport Metro Station, och linje 8 förbinder flygplatsen med Teheran.

Generell information om att flyga från Stockholm till Teheran

Du som ska ta ett flyg till Teheran bör i god tid ta kontakt med iranska ambassaden i Stockholm och kontrollera viseringen. Visum vid ankomst kan medges, men det rekommenderas att du har din visering klar innan avresa från Stockholm. Olika flygbolag kan ha olika incheckningstider, kontrollera vad som gäller för din resa till Teheran i god tid innan.

Vad du kan förvänta dig i Teheran

Teheran har ett inlandsklimat med torra och heta somrar och svala vintrar. Starka vindar är vanligt, i synnerhet på somrarna. I Teheran kan man ta sig runt med bussar och tunnelbana. Prisnivån i Teheran är lägre än i Stockholm. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 160 kronor och en kopp kaffe cirka 20 kronor. Valutan i Iran är Rial (IRR). Teheran ligger 2 timmar och 30 minuter före Stockholm. När klockan är 21.30 i Stockholm, är den 00.00 i Teheran.

Läs mer om Teheran

5 destinationer för dig som vill uppleva något nytt

Hotell i Teheran

Sök och jämför hotell i Teheran.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.