Vancouver

8 apr. 20209 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Vancouver inkluderar Victorian Hotel, Moda Hotel och Ramada by Wyndham Vancouver Downtown baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Vancouver genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Vancouver

från 924 SEK
från 1 610 SEK
från 2 284 SEK

Vad säger resenärer om Vancouver?

9,8
Friluftsmänniskor
8,2
Äventyrsresenärer
7,9
Matälskare
7,2
Familjeresenärer
6,9
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (425)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-06-01

Fantastisk stad med så mycket att göra. Stora parker, museer, shopping och nattliv är det ingen överraskning att varför denna stad toppar ständigt World League tabeller. Var noga med att besöka Stanley Park och flyga över Kanada.

David DeVito
David DeVitoBrooklyn
2017-08-07

Svårt att inte förälska sig i Vancouver med visuella skönheten i havet och bergen i bakgrunden. Staden är tillräckligt liten och tillgängliga nog att göra sig runt en bris. Och året runt tempererat klimat slår de flesta av frysning Kanada. Vancouver verkar mer amerikaniserad än andra stora kanadensiska städer, inte säker på om det är bra eller dåligt. Det är lite av en känsla av en spökstad vid tidpunkter som jag hör att en hel del av lägenheterna ägs av frånvarande asiatiska ägare. Min favorit kanadensiska staden överlägset över Montreal, Quebec City, Ottawa, och Saskatoon. Mångfalden och kvaliteten på maten är top notch alltför.

Eduardo Sasso
Eduardo SassoSanta Cruz
2016-05-14

Vacker stad. Rena, moderna och kosmopolitiska men också bra för familjer. Massor av affärer och restauranger och platser att utforska. Granville Island och Yaletown var mina favoriter platser att besöka.

Danny Nguyễn
Danny NguyễnCovina
2016-04-12

Vancover är en sådan vacker stad. Massor av god mat, särskilt fisk och skaldjur! Chinatown är också trevligt!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 248 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Vancouver är augusti, med ett genomsnitt på 2 983 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 947 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 2 076 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Vancouver är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 7,3 °C/45,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 25,4 °C/77,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,1 °C/32,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Vancouver är Vancouver Coal Harbour (CXH) (4,21 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Vancouver International (9,72 km) Vancouver Boundary Bay (10,02 km) Pitt Meadows (30,18 km) Sechelt (51,42 km) Ganges Harbor (53,69 km)

Planera en resa till Kanada