Tofino

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tofino inkluderar Siennas Harbour House, Meares Vista Inn och Tug Boat Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tofino genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tofino

från 1 358 SEK
från 2 021 SEK
från 2 834 SEK

Vad säger resenärer om Tofino?

9,8
Friluftsmänniskor
6,7
Äventyrsresenärer
6,6
Familjeresenärer
5,9
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (26)
Taylor Ormiston
Taylor OrmistonVictoria
2015-11-23

Om du är benägen att utforska BC kusten, kan du inte missa Tofino! Ligger på västligaste sidan av Vancouver Island, kommer vindpinade stränder Tofino få dig att känna som om du är vid kanten av världen! Fantastiska stränder, världsklass surfing, och en distinkt västkusten vibe göra detta out-of-the-way staden en viktig anhalt för naturälskare, backpackers och familjeresenärer. Om du har en större grupp, rekommenderar jag starkt att hyra ett hus, helst en med en barrel att värma upp i efter en dag i det iskalla surfa! Inte nog med att du känner dig mer ett hem, men du kan dra full nytta av allt som läckra skaldjur som kommer in i hamnen dagligen.

walking wanderer
walking wandererVancouver
2015-05-21

Tofino är definitivt en av Vancouver öns pärlor. Det är beläget bredvid Pacific Rim National Park & ​​Clayquot Sound så det finns gott utomhusaktiviteter som havskajak och vandring för att hålla dig sysselsatt.

Isobel P
Isobel Pnanaimo
2014-11-28

En tre timmars bilresa från Nanaimo du aldrig kommer att glömma. Så mycket skönhet från bergstoppar till gigantiska regnskogsträd och rasande floder. Och Tofino är också fylld av spektakulära landskap. Detta är ett måste-go plats för besökare!

Raffi
RaffiGreater Vancouver
2014-08-11

Så skönt ute. Kolla in valsafari och små restauranger. Glöm inte att ta en promenad på McKenzie Beach.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 951 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tofino är augusti, med ett genomsnitt på 2 290 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 339 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 1 569 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tofino är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,4 °C/45,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 18,8 °C/65,8 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 2,7 °C/36,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Tofino är Tofino (YAZ) (12,44 km).

Planera en resa till Kanada