Whistler

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Whistler inkluderar Pangea Pod Hotel, Alpenglow Lodge by MountainView och The Alpenglow by MountainView Accommodation baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Whistler genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Whistler

från 1 150 SEK
från 1 343 SEK
från 1 579 SEK

Vad säger resenärer om Whistler?

9,8
Friluftsmänniskor
8,9
Äventyrsresenärer
8,5
Familjeresenärer
7,1
Lyxresenärer
6,6
Backpackers
Medlemmars omdömen (71)
lisa palmer
lisa palmer
2016-01-13

Whistler är en fantastisk berg att besöka inte bara på vintern, men sommaren också! Snowboard och skidåkning Alternativen är oändliga med alla nivåer som även nybörjare! Sommaren erbjuder alla de största downhill cykling, terränglöpning och vandring til you drop! När du är klar med att u kan uppdatera din kropp i flera lokala sjöar!

walking wanderer
walking wandererVancouver
2017-03-07

Nordamerikas främsta skidort är praktiskt taget en året runt destination med mountainbike och golf på sommaren också. Byn har den europeiska chalet atmosfär och backarna är världsklass eftersom detta är platsen för alpina händelser för OS 2010.

Joanna Pak
Joanna PakSeattle
2017-01-04

Kom till Whistler Village för min första gången och jag kan inte tro hur mycket denna plats har att erbjuda, även på sommaren. Stora vidsträckta vyer, obegränsad äventyr, massor av shopping och äta och så mycket mer. Jag älskar också hur konstkommissions här har massor av musik spelar runt byn.

Charlotte Reed
Charlotte Reed
2015-03-30

Otroligt skidåkning, snö, mat, skidskola och övergripande livsstil. Vacker från varje vinkel. Bör vara på varje skidåkare bucketlist. Inte gå runt jul om du inte är beredd att vänta i 45 min laguppställningar. Mars är en bra tid att gå eftersom det inte är mycket kallt och det finns en hel del snö. Det finns inte heller så många människor i mars, och om du går i rätt tid kan du hitta bra erbjudanden

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 268 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Whistler är februari, med ett genomsnitt på 3 196 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 791 SEK per natt. Det är 21 % lägre än det genomsnittliga priset 2 184 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Whistler är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −2,0 °C/28,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,0 °C/75,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −10,7 °C/12,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Whistler är Whistler (YWS) (3,80 km).

Planera en resa till Kanada