Prince Rupert

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Prince Rupert inkluderar Eagle Close Executive B&B, Oasis Apartments och Eagle Close Executive Bed & Breakfast baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Prince Rupert genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Prince Rupert

från 586 SEK
från 760 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 723 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Prince Rupert är juli, med ett genomsnitt på 1 122 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 835 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 890 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Prince Rupert är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 4,8 °C/40,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 17,8 °C/64,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,3 °C/29,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Prince Rupert är Prince Rupert Digby Island (YPR) (8,69 km).

Planera en resa till Kanada