Kelowna

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kelowna inkluderar Coast Capri Hotel, Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites och Prestige Beach House, BW Premier Collection baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kelowna genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kelowna

från 852 SEK
från 1 026 SEK
från 1 542 SEK

Vad säger resenärer om Kelowna?

9,8
Friluftsmänniskor
6,9
Backpackers
6,9
Äventyrsresenärer
6,8
Familjeresenärer
6,3
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (29)
Ken Or Jo B
Ken Or Jo B
2013-11-22

Kelowna har en uppsjö av saker att göra. Ateljéer att besöka, stränder på våra vackra sjöar, vandring, segling, camping, lyxigt boende, parker, vingårdar, teater, fine dining, på en budget? Vi kan göra det också!

Lina B
Lina B
2013-09-11

Great Lake front gångväg. Du kan rida du cykla för miles. Fantastisk shopping och bra restauranger. Marina, Kasino, Biografer inom gångavstånd i centrum. Art Gallerias och stora lite kaffe ans specialbutiker.

Cheryl & Doug R
Cheryl & Doug RSooke
2014-07-25

Vacker stad som helst på året och bara 45 minuter till Big White Ski Resort!

Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
2017-01-06

Jag antar att de flesta människor kanske gillar Kelowna, det erbjuder ett stort lugn eller part atmosfär med utsikt över en sjö. Kelowna erbjuder ett stort utbud av saker att göra. Stranden är för dem som vill koppla av eller till och med spela lite volleyboll. Staden är upptagen på helgerna med nattlivet. Det finns en hel del bra eats. I allmänhet platsen är en liten stad med där människor med god pengar kan gå och koppla av och segla sina båtar och njuta av några riktigt bra fina middagar. Det är inte så långt från vinet centrala eller British Columbia. För mig var det för mycket hemma i Sonoma / Napa området och kände sig alltför mycket som en förort. Men om du gillar Sonoma / Napa Valley sedan besöka Kelowna.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 883 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kelowna är augusti, med ett genomsnitt på 2 276 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 069 SEK per natt. Det är 26 % lägre än det genomsnittliga priset 1 354 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kelowna är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 1,5 °C/34,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,9 °C/80,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −6,2 °C/20,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Kelowna är Kelowna (YLW) (11,36 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Penticton (47,65 km)

Planera en resa till Kanada