Victoria

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Victoria inkluderar Chateau Victoria Hotel & Suites, Royal Scot Hotel & Suites och Inn at Laurel Point baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Victoria genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Victoria

från 749 SEK
från 1 049 SEK
från 1 436 SEK

Vad säger resenärer om Victoria?

9,8
Familjeresenärer
9,0
Historieälskare
8,3
Friluftsmänniskor
6,6
Studenter
5,9
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (130)
Danny Nguyễn
Danny NguyễnCovina
2016-04-12

Victoria är ett vackert område. Jag tog färjan hit från Vancouver och utforskas och älskade det här!

Darren Anderson
Darren AndersonSan Francisco
2015-10-27

Söt liten hamnstad som är stolt över att vara mer brittiska påverkas än inte. Hög te på Empress Hotel är en populär aktivitet bland turister och lokalbefolkningen, även om det är något dyr, är vacker själva byggnaden och rätt på vattnet. Annat än att det finns några lokala butiker och restauranger att besöka innan du får tillbaka på din kryssningsfartyg att segla på.

tsalon
tsalonVancouver
2015-10-24

Det är en trevlig plats att besöka om du vill fördjupa dig i en långsammare takt i livet och njuta av känslan av att vara i en liten brittisk stil stad och samtidigt ha tillgång till moderna kök.

Stephen  Frank
Stephen FrankTexas
2015-08-08

Victoria är i ett ord, vacker. Stannade i 4 dagar under slutet av juli 2013 och blev kär på plats. Oavsett om det är den inre hamnen, Butchart Gardens, Beacon Hill Park eller bara den övergripande känslan och atmosfär av denna plats, är det bara magiska. Vädret är fantastisk, människorna är vänliga och staden är full av blommor. Victoria bör kallas staden blommor. Jag har aldrig sett så många blommor någon annanstans. Maten var lite tråkigt på ett par restauranger som jag försökt, men annat än att jag älskar allt om denna plats. Om jag någonsin vinna ett lotteri jag skulle gå och bor här med utsikt över havet.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 999 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Victoria är augusti, med ett genomsnitt på 1 948 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 124 SEK per natt. Det är 24 % lägre än det genomsnittliga priset 1 398 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Victoria är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,9 °C/46,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,4 °C/70,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,3 °C/36,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Victoria är Victoria Inner Harbor (YWH) (0,64 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Victoria International (24,83 km) Maple Bay (46,93 km) Ganges Harbor (47,89 km)

Planera en resa till Kanada