Rouyn-Noranda

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rouyn-Noranda inkluderar Les Racines du p'tit Isidore, Best Western Plus Hotel Albert Rouyn-Noranda och Complexe Hotelier Alpin baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rouyn-Noranda genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rouyn-Noranda

från 510 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 946 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rouyn-Noranda är november, med ett genomsnitt på 1 145 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 095 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Rouyn-Noranda är Rouyn (YUY) (14,13 km).

Planera en resa till Kanada