Montréal

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Montréal inkluderar Les Lofts du Centre, Lofts du Vieux-Port och Boxotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Montréal genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Montréal

från 781 SEK
från 1 171 SEK
från 1 813 SEK

Vad säger resenärer om Montréal?

9,8
Matälskare
8,5
Historieälskare
8,1
Familjeresenärer
8,0
Nattuggla
7,6
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (343)
Compuserbs
CompuserbsWest Linn
2017-04-04

Trendiga och mode par excellence på St Hubert Street du måste älska dessa mode

Alexandra
AlexandraNew Brunswick
2015-04-01

Vi besökte Montreal i mars. Det var ganska kallt men vi hade fortfarande mycket att göra. Vi stannade på ett litet hotell på St.Denis gatan som var kvarter från en massa restauranger alla olika stilar. Vi besökte Notre Dame kyrka som var helt underbar. Vi hopfällbara upp Mt. Kungliga och tog bilder ovanför staden. Vår favorit var isfiske på piren! A måste göra på vintern i Montreal. Science museum var så inte värt pengarna men Fine Arts Museum var vacker!

Harold
HaroldBrooklyn
2014-10-02

Den sofistikerade Frankrike i kombination med tillgängligheten och vänlighet Nordamerika. Montreal är ett paradis för matälskare men erbjuder gott för historiefantaster och trots dess urban miljö, har tillräckligt med grönområden att vädja till dem som älskar naturen. Montreal är en charmer och, om det inte vore för de brutala vintrar, skulle det ha dubbel befolkningen. Old Montreal med sin historiska arkitektur, sofistikerade restauranger och lilla skalan är höjdpunkten av staden och kommer att tilltala alla som söker en smak av Europa; dock, är staden full av pärlor och besök till Quartier Latin och Plateau Mont-Royal är ett måste. Village fungerar som centrum för den blomstrande HBT men homosexuella besökare kommer att känna sig hemma överallt de går. Försök poutine, äta en läcker kanadensisk bagel, och njuta av en av de städer läckra, om gamey, restauranger.

Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
2015-06-12

Vacker! Människorna här verkar verkligen njuta av livet och det rinner över i en besökares upplevelse av staden. Det finns fina ställen att äta runt varje tur. Och strosat runt gamla stan känns som om du befinner dig i Europa. Alla verkar tala både franska och engelska så det var lite problem att komma runt om du bara tala engelska. det närmaste man kan Europa jag har sett i Nordamerika.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 970 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Montréal är juli, med ett genomsnitt på 1 952 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 385 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 404 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Montréal är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari −7,4 °C/18,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,1 °C/80,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −14,0 °C/6,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Montréal är Montreal St Hubert (YHU) (10,74 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Montreal Pierre Elliott Trudeau (16,07 km) Montreal Mirabel (41,00 km)

Planera en resa till Kanada