Bonaventura

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bonaventura inkluderar Gite Le Martin Pêcheur, Auberge Bleu sur Mer och Gîte Les Acres Tranquilles B&B baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bonaventura genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bonaventura

från 468 SEK
från 1 299 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 824 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bonaventura är oktober, med ett genomsnitt på 1 149 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 849 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 917 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bonaventura är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 1,5 °C/34,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 16,9 °C/62,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −13,7 °C/7,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Bonaventura är Bonaventura (YVB) (1,76 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bathurst (51,30 km) Charlo (65,42 km)

Planera en resa till Kanada