Gaspé

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gaspé inkluderar Auberge/Chalet Griffon Aventure, Auberge Internationale Forillon och Motel Camping des Ancêtres baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gaspé genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Gaspé

från 1 265 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 748 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Gaspé är juli, med ett genomsnitt på 1 072 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 748 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 880 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Gaspé är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 2,0 °C/35,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,9 °C/73,2 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −14,0 °C/6,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Gaspé är Gaspe (YGP) (6,15 km).

Planera en resa till Kanada