Baie-Comeau

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Baie-Comeau inkluderar Gîte La Richardière, Auberge au Mille Pêcher och Thépi bec Sucré baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Baie-Comeau genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 748 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Baie-Comeau är september, med ett genomsnitt på 997 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 810 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 843 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Baie-Comeau är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −1,0 °C/30,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,1 °C/71,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −19,1 °C/−2,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Baie-Comeau är Baie Comeau (YBC) (11,01 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Mont Joli (70,28 km)

Planera en resa till Kanada