Québec

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Québec inkluderar Gite Confort, Econo Lodge Quebec Airport och Howard Johnson by Wyndham Quebec City baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Québec genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Québec

från 782 SEK
från 1 083 SEK
från 1 360 SEK

Vad säger resenärer om Québec?

9,8
Historieälskare
8,5
Matälskare
7,4
Konst & Designälskare
6,6
Friluftsmänniskor
6,3
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (116)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
2016-06-20

Betydelse "där floden smalnar", är Quebec City en av de äldsta städerna i Nordamerika. En del av staden, liksom de flesta av de gamla Quebec-området, är byggd på en platå. Gamla stan utsågs Unescos världsarvslista.

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
2015-01-16

Quebec City är huvudstad i provinsen Quebec i Kanada. Det firade 400-årsjubileum som en stad i 2008. Jag är glad att säga att jag fick en chans att besöka denna "kronjuvel franska Canada" och fira med folk Quebec.

Harold
HaroldBrooklyn
2016-02-11

Denna ljuvliga lilla stad är charmiga i en mycket Disneyesque sätt. En bit över anlagda och säkert över touristed. Det skulle vara en 5 om det inte vore för alla kryssningsfartyg och turistfällor - ett offer för sin egen framgång. Jag rekommenderar starkt planera ditt besök för att undvika kryssningsfartyg dock. Också överväga att stanna i ett boutiquehotell. Chateau Frontenac är ett populärt alternativ, men är en turist zoo.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
2014-09-28

Quebec City har en känsla av en europeisk stad som på något sätt hamnade i Nordamerika. Även om sommaren är den bästa tiden att besöka, hittar du en hel del händer här året runt. Gamla Staden är vacker, och shopping och restauranger är världsklass!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 1 010 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Québec är september, med ett genomsnitt på 2 044 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 342 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 1 430 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Québec är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 3,9 °C/39,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,8 °C/78,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −16,4 °C/2,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Québec är Quebec Charny (XFZ) (9,65 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Quebec (10,84 km)

Planera en resa till Kanada