Flygresor från Stockholm till Korsika

Billiga flyg från Stockholm till Korsika

Letar du efter billiga biljetter från Stockholm till Korsika, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Stockholm till Korsika

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.624 SEK, Bastia - Korsika
Billigaste månaden att flygaaugusti
Genomsnittlig flygtid3 tim, 5 min
Billigaste flygplats att flyga frånStockholm Arlanda
Populäraste flygbolagetNorwegian Air Sweden

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Stockholm till Korsika som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.624 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Korsika på 3.768 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Stockholm till Calvi flygplats är vanligtvis september. Den billigaste månaden att flyga från Stockholm till Ajaccio flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Stockholm till Bastia flygplats är vanligtvis augusti. Och den billigaste månaden att flyga från Stockholm till Figari Sud Corse flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Stockholm till Korsika den lördag 24 augusti 2024.
Stockholm Arlanda flygplats erbjuder direktflyg till Korsika.
Om du flyger från Stockholm så är Korsika den billigaste staden att flyga till i Bastia - Korsika. Den billigaste flygplatsen med flyg till Bastia - Korsika är för tillfället Bastia.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Stockholm och Korsika är 3 timmar och 5 minuter.
Populäraste flygen