Karta

Flyg till Gdańsk

Billiga flyg till Gdansk

Med hjälp av Skyscanner kan du hitta de bästa priserna på flyg till Gdansk. Prova vårt sökverktyg Hel Månad där du kan hitta de billigaste dagarna att flyga på.

Flygplatser med direktflyg till Gdansk från Sverige

Flygplatserna Arlanda, Skavsta och Bromma i Stockholm erbjuder alla direktflyg till Gdansk. Det går även direktflyg till Gdansk från Malmö Sturup och Göteborg Landvetter samt Köpenhamns flygplats.

Flygbolag som flyger till Gdansk från Sverige

SAS, Wizz Air och Lufthansa är några av flygbolagen som erbjuder flyg till Gdansk från Sverige. Här hittar du en komplett lista över flygbolag som trafikerar denna destination.

Flygplatser i Gdansk

Den internationella flygplatsen Gdansk Lech Wałęsa ligger drygt en mil nordväst om centrala Gdansk. Du tar dig smidigt in till centrum med taxi eller hyrbil. Några andra flygplatser i närområdet är Bydgoszcz flygplats (146km) och Kaliningrad flygplats (148km).

Bästa tiden att besöka Gdansk

Sommaren är den absoluta högsäsongen i Gdansk, då anordnas det mängder med evenemang och festivaler. Gdansk är en härlig sommarstad med flera fina badorter i området, inte minst populära Sopot som är känd för sin fina strand.

Vädret i Gdansk

Gdansk är en kuststad med ett tempererat klimat med svalare somrar och mildare vintrar. Medeltemperaturen varierar mellan 15 och 25 °C på sommaren och mellan 0 och –5 °C på vintern.

Saker att se och göra i Gdansk

Gdansk är en stad som kombinerar historia, kultur och ett rikt restaurangliv på ett alldeles utmärkt sätt. Några av stadens måsten är den imponerande Mariakyrkan i centrum, den gamla stadskärnan och Nationalmuseet. Gdansk är en utmärkt stad att utforska till fots, här finns många sagolika byggnader, moderna shoppinggallerior och lummiga parker att besöka. I badorten Sopot, som tillsammans med Gdansk och Gdynia bildar den så kallade Trippelstaden, hittar du ett härligt nattliv och Europas längsta träpir.

Läs mer om Gdansk

Otroliga Polen - saker att se och göra

Skyscanner guidar till norra Europas bästa sanddynor

Hotell i Gdansk

Hitta billiga hotell i Gdansk

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Gdańsk

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Gdańsk: Gdańsk.
Delta, KLM Cityhopper, Singapore Airlines, KLM, Norwegian Air International, Norwegian Air Sweden, eurowings och Norwegian flyger alla direkt till Gdańsk.
Den billigaste månaden att flyga till Gdańsk är februari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.