Gdańsk

17 jan. 201918 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gdańsk inkluderar Hotel Mercure Gdansk Stare Miasto, PURO Gdańsk Stare Miasto och Hotel Almond Business & SPA baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gdańsk genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Gdańsk

från 467 SEK
från 537 SEK
från 841 SEK

Vad säger resenärer om Gdańsk?

9,8
Historieälskare
8,3
Backpackers
8,3
Miljöresenärer
6,7
Äventyrsresenärer
6,7
Nattuggla
Medlemmars omdömen (29)
Sam Mann
Sam MannBirkenhead
2013-03-03

Stor stad med mycket att erbjuda för alla som besöker. Jag fick gå de gamla gatorna i Gdansk tar i den gula bås som kantar kullerstensgatorna.

Lisa Podumis
Lisa PodumisKnoxville
2017-05-22

Det var en av de bästa tiderna i mitt liv. Polen är vacker med vackra människor. Have skulle vilja besöka igen.

Nicky Carter
Nicky CarterLeominster
2017-01-06

Ta dig tid att klättra upp Mariakyrkan torn. Det kommer att ta tid, men utsikten är fantastisk. Inne i kyrkan är en enorm astromical klocka - värt att ta en titt på.

Brad Cope
Brad CopeQuakertown
2017-05-22

En sådan vacker stad! Om du någonsin göra det till Polen, måste du göra det till en vana att inkludera detta i din resa! Ses snart! Brad och Ewelina!

Planera en resa till Polen