Jämför och spara på hotell i Gdańsk

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Gdańsk

Använd vår karta för att hitta hotell nära Gdańsk eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Gdańsk. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Gdańsk - jämför billiga hotell i Gdańsk

Gdansk, Gdynia och Sopot utgör tillsammans den populära Trestaden som är en av Polens främsta turistdestinationer. Gdansk passar utmärkt för en weekend året om, medan Sopot och Gdynia främst lockar sommarturister. Prisnivån i Polen är betydligt lägre än i Sverige och här kan du bo på femstjärniga hotell till en bråkdel av priset du hade fått betala hemma. Här finns ett stort utbud av hotell, allt från moderna boutiquehotell till stora spahotell vid stranden.

Var ska man bo i Gdansk?

Gdansk centrum (Srodmiescie)

Utbudet av hotell i centrala Gdansk är generöst och bor du här har du gångavstånd till några av stadens absoluta måsten. Det är i centrum och i gamla stan som du hittar de flesta av Gdansk restauranger, barer och butiker och här finns gott om promenadstråk att utforska. Här hittar du hotell i samtliga prisklasser.

Sopot

Polens sommarstad nummer ett. Sopot ligger cirka en mil nordväst om Gdansk och är känd för sina fina spahotell, underbara vita strand och hektiska nattliv under sommarmånaderna. Sopot är dock en lika populär destination både bland unga som bland barnfamiljer. Det finns en väl utvecklad kollektivtrafik mellan Gdansk, Sopot och Gdynia och du kan ta dig runt med både tåg, buss och spårvagn på samma biljett.

Gdynia

I Gdynia finns gott om riktigt prisvärda hotell och detta är en utmärkt ort att bo på om du vill ha nära till bra shopping. Från Gdynia kan du också ta båten till halvön Hel som räknas till en av de vackraste platserna i Polen. Gdynia ligger norr om Sopot.

Att göra i Gdansk

I Gdansk gamla stadskärna finns det gott om historiska byggnadsverk och sevärdheter att beundra. Mariakyrkan, Oliwakatedralen och Zoo Gdansk Oliwa här till några av de mest kända besöksmålen. Gdansk, Sopot och Gdynia har alla ett bra utbud av restauranger, barer och caféer men även stora köpcenter där du kan fynda kläder till bra priser. Kolla in vår artikel om 5 underbara platser att besöka längs Polens kust för mer inspiration.

Flyg till Gdansk

Hitta flyg till Gdansk

Informationen på sidan är från juli 2017.