Karta

Flyg till Palma De Mallorca

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Palma

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Palma. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Palma. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Palma går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Palma

Du kan flyga direkt till Palma från Stockholm, Göteborg och Malmö samt Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Palma

SAS, Norwegian och Ryanair är några av flygbolagen som erbjuder direktflyg till Palma från Sverige. Ett flertal andra flygbolag har flyg med mellanlandning, Här hittar du en komplett lista över flygbolag som flyger till Palma.

Ankomst till Palma

Palma de Mallorca Airport som ligger drygt en mil från centrala Palma. Flygplatsen har goda kommunikationer både till centrala Palma och andra orter på Mallorca. Bussar är ett smidigt och prisvärt transportmedel. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra bil på Palmas flygplats

Bästa tiden att resa till Palma

Mallorca är en populär sol och bad-destination och lockar många besökare under sommarmånaderna. Men många väljer också att resa hit under våren och hösten, då vädret är lite mildare.

Vädret i Palma

Mallorca har ett behagligt Medelhavsklimat och fint väder stora delar av året. Under högsommaren kan det bli runt 30 grader varmt och under vinterperioden faller temperaturerna sällan under 10 grader.

Saker att se och göra i Palma

Palma är en populär weekenddestination som bjuder på såväl historiska sevärdheter som riktigt bra shopping. Här finns många fina hotell och bra restauranger i alla prisklasser. Katedralen La Seu, museet Es Baluard och Palma Aquarium är några populära besöksmål i Palma.

Läs mer

11 måsten i Palma de Mallorca

Hotell i Palma

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Palma.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Palma De Mallorca

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Palma de Mallorca: Palma De Mallorca.
Delta, SkyUp Airlines, Transavia France, KLM, transavia, Eurowings Europe, Norwegian och Czech Airlines flyger alla direkt till Palma De Mallorca.
Den billigaste månaden att flyga till Palma De Mallorca är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.