Flygresor från Washington D.C. till Kalifornien

Billiga flyg från Washington D.C. till Kalifornien

Letar du efter billiga biljetter från Washington D.C. till Kalifornien, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Washington D.C. till Kalifornien

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.174 SEK, Los Angeles
Billigaste månaden att flygaseptember
Genomsnittlig flygtid5 tim, 45 min
Billigaste flygplats att flyga frånBaltimore Balt/Wash
Populäraste flygbolagetUnited

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Washington D.C. till Kalifornien som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.177 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Kalifornien på 3.913 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Washington D.C. till Ontario International flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Washington D.C. till San Diego International flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Washington D.C. till Santa Ana John Wayne flygplats är vanligtvis juni. Och den billigaste månaden att flyga från Washington D.C. till San Jose International flygplats är vanligtvis augusti.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Washington D.C. till Kalifornien den tisdag 10 september 2024.
Baltimore Balt/Wash flygplats och Washington Dulles flygplats erbjuder direktflyg till Kalifornien.
Om du flyger från Washington D.C. så är Kalifornien den billigaste staden att flyga till i Los Angeles. Den billigaste flygplatsen med flyg till Los Angeles är för tillfället Los Ángeles Internacional.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Washington D.C. och Kalifornien är 5 timmar och 44 minuter.
Populäraste flygen