Karta

Flyg till Nice

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Nice

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Nice? Då kan Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du bara välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad för att se de billigaste dagarna att flyga på. 

Bästa tiden att boka ett flyg till Nice

Det kan vara bra att boka ditt flyg till Nice i god tid innan avresa, i synnerhet om du planerar att resa under sommarmånaderna. Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst så att du kan boka det till bästa pris.

Flygplatser med direktflyg till Nice

Flygbolag i Sverige som flyger till Nice

Flygbolagen SAS och Norwegian har direktflyg från Sverige till Nice. Ett flertal andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning, däribland Lufthansa och KLM. Du kan också flyga direkt från Köpenhamn med Norwegian och SAS.

Flygplatser i Nice

Det finns en flygplats i Nice, Nice Côte d'Azur. Flygplatsen ligger cirka 7 km sydväst om centrala Nice. Det smidigaste sättet att ta sig från flygplatsen till centrala Nice är med buss. Resan tar drygt en halvtimme och kostar cirka 40 kronor. Det går cirka tre bussar i timmen. En taxiresa in till centrala Nice kostar cirka 300 kronor. För den som hellre vill ta sig runt på egen hand med en hyrbil finns det f.n nio stycken hyrbilsföretag på Nice flygplats. De har sina kontor i Terminal 1, höger om informationskontoret, och i Terminal 2, mellan gaterna A2 och A3.

Bästa tiden att besöka Nice

Juni, juli och augusti är högsäsong i Nice. Under årets varma månader kan du uppleva ett intensivt nattliv och utmärkta möjligheter till sol och bad.

Vädret i Nice

Nice har ett medelhavsklimat med långa somrar som varar från maj till oktober. Vintrarna i Nice är milda med en medeldagstemperatur på 13.4 °C på dagen och 5.8 °C på natten mellan december och februari. Under årets sista månader kan det regna mycket.

Se och göra i Nice

Nice och den Franska Rivieran är en klassisk semesterort med ett mycket stort utbud av nöjen, mat och utflyktsmål. Musée Matisse och Nice katedral är två populära besöksmål, liksom Slottskullen (Colline du Chateau), gamla stan (Vieille Ville) och Marc Chagall-museet. En dagstur till den lilla staden Ventimiglia vid gränsen till Italien rekommenderas också. Här anordnas det varje fredag en välbesökt marknad.

Hotell i Nice

Hitta hotell i Nice.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Nice

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.