Nice

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nice inkluderar The Deck Hotel by Happyculture, Novotel Suites Nice Airport och Best Western Plus Nice Cosy Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nice genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nice

från 593 SEK
från 848 SEK
från 1 896 SEK

Vad säger resenärer om Nice?

9,8
Konst & Designälskare
9,8
Matälskare
9,8
Friluftsmänniskor
9,7
Lyxresenärer
9,3
Historieälskare
Medlemmars omdömen (248)
Harold
HaroldBrooklyn
2016-07-21

Den största staden i Côte d'Azur, Nice är ofta används som bara ett transitland till stränderna längre västerut eller till Provence. Att helt enkelt passera är ett misstag. De som besöker hittar en charmig gammal stad, fantastisk marknad, och avkopplande stranden klubbar där du enkelt kan passera en dag lyssnar till skramlet av stenar mot vågorna som du smuttar rosé. Fête de la Musique är en av mina favorit gånger att besöka - den gamla staden verkligen kommer till liv med musik och Niçois är naturliga livsnjutare. Den 14 juli angrepp har lagt sordin på turism men inte låta rädslan hålla dig undan. Priserna är nere och har du mer av staden för dig själv.

Laurel W
Laurel WCalgary
2016-05-24

Nice är en perfekt plats att stanna för att utforska den franska Rivieran så länge sandstränder är inte högt på listan. Den steniga stranden och blå havet är underbara att skåda. Restauranger och affärer i många olika erbjuds. Transport öst och väst och in i det inre är lätt. Det milda torra klimatet gör för perfekta dagar för en besökare.

. Troy
. TroyMiravet
2016-05-01

Känd som huvudstad i den franska Rivieran, är Nice en pulserande stad med mycket att erbjuda i stort sett alla typer av resenärer. Den fråga som ofta ställs är "skulle jag stanna i Nice eller Cannes?" Det är där förhållandet mellan de två städerna är besläktad med syskonrivalitet. Nice har verkligen kanten när det gäller museer och gallerier, samt restauranger som passar varje ficka. Om stranden är din viktigaste kriteriet, sedan se upp, en i Nice har stenar storleken på golfbollar, medan i Cannes är det vackra fin sand.

David & Co Co B
David & Co Co B
2016-03-28

Le Vieux Nice, Musee Chagal, Cimiez, La Place Massena, le Vieux Port, Le Chateau, biografer, museer, La Promenade des Anglais ... you name it ... Nice erbjuder allt för resenären oavsett smak och budget. Kom och upptäck den.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 761 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nice är juli, med ett genomsnitt på 1 597 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 185 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 1 144 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nice är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 13,0 °C/55,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 28,0 °C/82,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,4 °C/41,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Nice är Nice (NCE) (5,27 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Monte Carlo (12,83 km)

Planera en resa till Frankrike