Villefranche-sur-Mer

26 jan. 202027 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Villefranche-sur-Mer inkluderar Les Jardins de Villefranche, le Pointu och Blue Azur Studio baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Villefranche-sur-Mer genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Villefranche-sur-Mer

från 737 SEK
från 11 334 SEK

Vad säger resenärer om Villefranche-sur-Mer?

9,8
Familjeresenärer
6,3
Historieälskare
6,3
Friluftsmänniskor
6,3
Matälskare
6,3
Nattuggla
Medlemmars omdömen (13)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-04-28

Villefranche-sur-Mer Plage Villefranche sur Mer är en vacker plats. En bra idé är att gå på morgonen på en terrass vid hamnen och titta på förtöjning av de lokala fiskebåtar. Och eftersom hamnen i Villefranche en av de djupaste i Medelhavet, sjöar, det finns också regelbundna stora kryssningsfartyg och yachter heden. Villefranche har också vackra stränder där man kan sola och bada i Medelhavet. Det finns en allmän parkering, duschar, toaletter på strandpromenaden.

AuldMoney
AuldMoney
2014-03-13

En av de mest charmerande städer att besöka i söder. Staden har en tågstopp, vilket gör det bekvämt att komma till Nice, Cannes, Monaco och även i Italien alla inom en timme.

Jann F
Jann FConcord
2015-05-05

Bästa liten by på Med. Det är en webbkamera länken längst ner på sidan som jag tittar på varje dag. Bra sida för länkar till sevärdheter, resor och hotell.

Thata Heringer
Thata HeringerSão Paulo
2013-01-06

Mycket vacker plats med en underbar utsikt över havet. Härifrån kan du bestiga berget till Eze Vilage och fortsätta njuta av utsikten.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 966 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Villefranche-sur-Mer är augusti, med ett genomsnitt på 2 515 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 685 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Villefranche-sur-Mer är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 9,5 °C/49,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 28,0 °C/82,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,4 °C/41,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Villefranche-sur-Mer är Nice (NCE) (8,75 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Monte Carlo (9,09 km)

Planera en resa till Frankrike