Toulon

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Toulon inkluderar Ibis Styles Toulon Centre Port, The Originals Boutique, Grand Hôtel de la Gare, Toulon (Inter-Hotel) och Grand Hotel Dauphiné baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Toulon genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Toulon

från 838 SEK
från 1 076 SEK

Vad säger resenärer om Toulon?

9,8
Historieälskare
7,4
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (8)
Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
2014-09-30

Toulon är en vacker kuststad bara 45 minuter från Marseille med tåg. Hamnen är fylld med bra restauranger och stränderna är inte långt borta!

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
2016-04-16

Denna vackra stad ligger precis vid kusten, ungefär en timmes tågresa från Marseille. Den historiska centrum kan utforskas med "steg för steg" guide - en serie av metall markörer som tar dig förbi intressanta platser i staden. Vi var här på lördag för pittoreska gatumarknader. Du kan också köpa ett pass för € 6 för bussarna, färja till öarna och en linbana upp på berget. Bra ställe att tillbringa en dag!

An Vanderstraeten
An VanderstraetenOrange
2014-01-24

Endast 40 minuter med tåg från Marseille. Lite död, inte gillar den övergripande känslan. Har en stor marknad med några trevliga barer. Domineras av militära hamnen, om du vill titta på lyxiga båtar och fartyg som ser ut som Titanic, gå dit. Vi hade en chans att fånga en flyguppvisning som var ganska imponerande ...

Prem Pillai
Prem PillaiBombay
2016-07-10

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 676 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Toulon är juli, med ett genomsnitt på 1 001 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 776 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 806 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Toulon är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 12,6 °C/54,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 28,8 °C/83,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,4 °C/39,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Toulon är Toulon-Hyères (TLN) (18,22 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Aix-en-Provence (62,07 km) Marseille (67,21 km)

Planera en resa till Frankrike