Avignon

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Avignon inkluderar Brit Hotel Avignon Sud Le Calendal, Appart'Hôtel La Salamandre och Hôtel Mercure Pont D'Avignon Centre baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Avignon genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Avignon

från 647 SEK
från 1 039 SEK
från 2 657 SEK

Vad säger resenärer om Avignon?

9,8
Historieälskare
7,8
Familjeresenärer
7,3
Konst & Designälskare
6,5
Friluftsmänniskor
5,6
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (53)
Linda C
Linda CLaudun
2016-05-30

Capital of Provence och en magnifik Unescos världsarv, erbjuder Avignon en underbar dag resa upplevelse. Besök Palais des Papes och naturligtvis den berömda Pont d'Avignon. Ta en paus på den lilla cafe i Les Jardins des Doms och låta barnen mata ankor, ett välkommet avbrott i värmen på dagen med magnifik utsikt. Avignon är en stor upplevelse att handla, särskilt i liten fotgängare fria gator och glöm inte att prova den underbara lavendel eller violett smaksatt glass

Thais Guimaraes
Thais GuimaraesSão Paulo
2013-11-16

Avignon är en vacker historisk milstolpe som är en viktig del av historien om den katolska kyrkan. Dess främsta attraktion är den påvliga palatset och det är tillräckligt stor för att ta upp en hel dag.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2013-11-12

Vacker stad, med en underbar historiska centrum. Den spelade också en mycket viktig roll i en av den katolska kyrkans mest udda historiska skandaler, när under en tid var det centrum för den romersk-katolska kyrkan. Definitivt en måste se i Provence

Stephanie Best
Stephanie BestWeston
2013-07-24

En annan gammal stad från den 14: e århundradet. Mycket trångt men liten stad. Historia och arkitektur går tillbaka längre än de senmedeltiden.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 784 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Avignon är juli, med ett genomsnitt på 2 202 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 796 SEK per natt. Det är 33 % lägre än det genomsnittliga priset 1 063 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Avignon är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 9,7 °C/49,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,8 °C/87,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,6 °C/34,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Avignon är Avignon (AVN) (9,34 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Nîmes (38,26 km) Marseille (65,99 km) Aix-en-Provence (66,90 km)

Planera en resa till Frankrike