Karta

Flyg till Marrakech Menara

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Marrakech

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Marrakech. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Marrakech. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Marrakech går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Marrakech

Direktflyg till Marrakech finns från Stockholm och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Marrakech

Flygbolaget Norwegian erbjuder direkta flyg till Marrakech. Ett flertal andra flygbolag har flyg till Marrakech med mellanlandning. Här hittar du en lista över flygbolag som flyger till Marrakech.

Ankomst till Marrakech

Marrakech-Menaras flygplats ligger i utkanten av Marrakech. Du kan ta dig in till centrala Marrakech med lokalbuss eller taxi. Vill du heller ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil på Marrakech flygplats.

Bästa tiden att resa till Marrakech

Bäst tid att besöka Marrakech anses vara under perioderna mars till maj och september till november. Under dessa perioder är vädret som behagligast.

Vädret i Marrakech

Marrakech har regniga vintrar och torra somrar. Under högsommaren är det inte ovanligt med temperaturer på över 45 grader. Under årets kallaste månader faller temperaturen sällan under 10 grader.

Saker att se och göra i Marrakech

Marrakech är en spännande destination, känd för sin rika historia, vackra arkitektur och kultur. Bland de populäraste sevärdheterna och besöksmålen i Marrakech finns utomhusmarknaden Jemaa el-Fna, Majorelle Garden och palatset Bahia. De Saadiska gravarna, Marrakech Museum och äventyrsbadet Oasiria är några andra måsten i Marrakech.

Läs mer

Topp 7 saker att göra i Marrakech

Hotell i Marrakech

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Marrakech.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Marrakech Menara

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.