Marrakech

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Marrakech inkluderar Riad la Parenthèse, Riad El Youssoufi och Riad Lapis-lazuli baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Marrakech genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Marrakech

från 698 SEK
från 972 SEK
från 1 795 SEK

Vad säger resenärer om Marrakech?

9,8
Äventyrsresenärer
9,7
Backpackers
9,6
Historieälskare
9,2
Matälskare
7,9
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (304)
Sanger Wu
Sanger Wu
2012-04-22

Haha!

Charlotte Burnap
Charlotte BurnapSankt Gallen
2016-07-21

Marrakech är en vacker stad. Det är full av kultur och vacker arkitektur. Som turist, men inte vara försiktig med lokalbefolkningen runt Souks. Min pojkvän och jag utforskade Marocko i en vecka och på vår första dagen, fick vi lurade två gånger. Första gången två män med en baby apa och en babian kastades på mig och de vägrade att ta dem tills vi betalat dem. De stod framför oss och låt oss inte skulle lämna, det var mycket upprörande eftersom vi är båda verkligen mot djurplågeri och dessa djur var klart nödställda, med kedjor runt halsen. Nästa vi frågade någon riktningar och de leder oss i ca 5 minuter och sedan krävde pengar, och skulle inte sluta följa oss tills vi betalat honom. Du lär dig snabbt, men jag önskar att någon varnade oss. Också vara noga med att aldrig betala det pris som de säger på marknaden, är det oftast 3 x priset. Jag rekommenderar starkt att ta ett par dagar för att gå till Essaouira. Min pojkvän och jag är både vegetariskt och det är mycket lätt att hitta vegetariska livsmedel, som vi var positivt överraskad av, när jag läste tidigare recensioner det nämnda vegetarianer bör inte exciteras av maten. Jag hittade den lokala maten utsökt !!

Jeanmark bartez
Jeanmark bartezLondon
2016-01-13

Hamid tog vår grupp av fyra på en rundtur i öknen nära Erg Chebbi Dunes innan man börjar på en kamel rida och natt i en öken lyx tält. Hamid från Original Marocko Tours är fantastiska! Han körde oss till en beduintält hem och förklarade lokala seder i lättförståelig engelska (Han talar Berber - hans första språk, arabiska, franska och spanska samt). Han tog oss till en gruvdrift, lokal marknad med fantastiska kryddor (South är känd för den mer aromatiska kummin och generellt starkare kryddor) och Gnaoua musikaliska prestanda. Vi besökte också en lokal konstnär kooperativ, fossil skärning eller polering, och tog en 4-hjulsdrift enda vägen till en vacker sjö. Hamid har arbetat med kameler och visste det bästa stället att skicka oss för en kamel vandring. Vi kunde inte ha bett om en bättre guide- ärlig, kind, lättsam, flexibel, erfarna och mycket kunniga. Han kan ordna en turné någonstans i Marocko. Vi hade en underbar tid rekommenderas! www.originalmoroccotours.com

Hammou Oubaha
Hammou OubahaMarrakech
2015-09-15

colordemarruecos.com är ett litet företag baserat i Marrakech, vi organiserar privata turer i Marocko, Marrakech öken utflykter, kamelridning i Marocko och övernattning i öknen, http://www.colordemarruecos.com/

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 723 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Marrakech är december, med ett genomsnitt på 898 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 773 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 784 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Marrakech är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 18,6 °C/65,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 37,3 °C/99,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,1 °C/43,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Marrakech är Marrakech Menara (RAK) (4,57 km).

Planera en resa till Marocko