Karta

Flyg till Thessaloníki

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Thessaloniki

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Thessaloniki. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Thessaloniki. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Thessaloniki går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Thessaloniki

Du kan ta ett direktflyg till Thessaloniki från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Thessaloniki

Flygbolagen SAS och Ryanair har direktflyg från Sverige till Thessaloniki. Ett flertal andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här hittar du en lista över flygbolag som har flyg till Thessaloniki.

Ankomst till Thessaloniki

Thessalonikis internationella flygplats "Makedonien" ligger ca 16 kilometer sydöst om centrala Thessaloniki. Flygplatsen trafikeras dygnet runt av bussar som kör till bland annat centrala Thessaloniki och Halkidiki. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil på Thessalonikis flygplats.

Bästa tiden att resa till Thessaloniki

De flesta besökare kommer till Thessaloniki under sommarmånaderna för att njuta av närområdets fina stränder. Staden lockar också besökare under våren och hösten, då många kommer hit över en weekend för att ta del av stadens sevärdheter, shopping och nöjen.

Vädret i Thessaloniki

Thessaloniki har ett Medelhavsklimat med temperaturer på runt 30 grader under sommarmånaderna och runt 10 grader under vintern.

Saker att se och göra i Thessaloniki

Thessaloniki är Greklands andra största stad och en populär studentstad. Här finns många historiska sevärdheter, men också flera fina utflyktsmål och stränder på kort avstånd från staden. Bland Thessalonikis sevärdheter och besöksmål finns det Vita Tornet, Ladadikakvarteret och det imponerande Aristotelestorget. Nöjeskvarteret Mylos i hamnområdet är ett annat måste.

Läs mer

Topp tio saker att göra i Thessaloniki

Hotell i Thessaloniki

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Thessaloniki.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Thessaloníki

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Thessaloníki: Thessaloníki.
Ellinair, Delta, Gulf Air, Transavia France, Olympic Air, KLM, transavia och Singapore Airlines flyger alla direkt till Thessaloníki.
Den billigaste månaden att flyga till Thessaloníki är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.