Karta

Flyg till Dublin

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Dublin

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Dublin? Då kan Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du bara välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig.

Prova vårt sökverktyg Hel Månad för att se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Dublin

När är det bäst att boka ett flyg till Dublin? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få bästa pris.

Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygplatser i Sverige med direktflyg till Dublin

Stockholm Arlanda

Flygbolag i Sverige som flyger till Dublin

Flygbolaget SAS erbjuder direktflyg från Stockholm. Du kan även resa direkt från Köpenhamn med SAS, Ryanair och Norwegian.

Flygplatser i Dublin

Dublin har en flygplats, Dublin Airport, och den ligger cirka en mil norr om Dublin. Ett flertal bussar trafikerar flygplatsen dygnet runt och bussarna 747 och 748 avgår till Dublin var tionde minut (dagtid). Det finns även bussar för dig som vill ta dig vidare till exempelvis Galway och Limerick och dessa kan bokas i förväg online.

Taxi finns utanför de båda terminalerna. Det finns ett flertal hyrbilsföretag at välja mellan om du vill ta en hyrbil på Dublin Airport.

Bästa tiden att besöka Dublin

Året runt. Vädret är dock bäst under sommarmånaderna.

Vädret i Dublin

Dublin har ett milt och fuktigt klimat. Medeltemperaturen på cirka plus 4–7 grader i januari och plus 14–16 i juli. Det regnar regelbundet under årets alla månader, även om vintern är den regnigaste perioden på året.

Se och göra i Dublin

Dublin är en charmig stad som är känd för sin avslappnade atmosfär och sitt härliga nattliv. Den irländska huvudstaden är ett utmärkt weekendresmål för den som uppskattar trevliga pubrundor, historiska sevärdheter och ett generöst kulturutbud. Hälften av invånarna i Dublin är under 25 år och detta märks inte minst på de välbesökta nattklubbarna. Dublin är också Irlands främsta universitetsstad med flera välkända universitet, däribland Trinity College och University of Dublin från 1500-talet. Dublin är en utmärkt stad att upptäcka till fots och bland sevärdheterna här finns museerna Kilmainham Gaol, Guinness Storehouse och National Museum of Ireland. St Patrick´s Cathedral är ett annat måste.

Mer information

Hitta hotell i Dublin.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Dublin

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.